Contact

Wat Klanten Zeggen

Uw review kan ons helpen om onze service nog beter te maken waardoor we onze ondersteuning in de toekomst nog beter aan uw wensen en vragen kunnen aanpassen. Wij verloten iedere maand een dinerbon van € 50,- euro onder onze klanten die een online review plaatsen.

Uw Reactie

Uw Waardering
23 reacties op “Wat Klanten Zeggen
 1. J. Reumerman schreef:

  22 november 2017 bracht ik mijn laptop bij dit bedrijf. Er mankeerde iets aan het scherm, het flikkerde en deed gek. De meneer bij PC Hulp was zeer professioneel en heeft het probleem geweldig goed opgelost. Bovendien zei hij: Als het binnen 14 dagen weer terug komt, dan moet u weer even langs komen. Ik zei: Ik hoop van niet, maar anders kom ik terug. Echt goede reparatie !!! En ook echt goede service !!!

  5
 2. R.J. Somer schreef:

  Ben professioneel,snel en vooral vriendelijk geholpen. Toetsenbord werkte niet goed meer. Binnen een dag weer in orde.Ben heel erg tevreden en zal dit in mijn omgeving kenbaar maken.

  5
 3. R. de Koning schreef:

  In een ongedwongen sfeer en helder vertellen wat er mis is en dan ook nog zorgen dat alles weer op rolletjes loopt. Dat is wat mij aanspreekt bij PC-hulp Hoorn. Korte lijn en snelle hulp, zowel op afstand als in de werkplaats en eventueel zelfs thuis. Ideaal om, als leek, zo`n back up voor je computerspullen te hebben.

  4
 4. T.Hajer schreef:

  Van de ene op de andere dag werd mijn laptop onbestuurbaar. Vakkundige diagnose gesteld:bleek de harde schijf kapot te zijn. Binnen een dag had ik mijn laptop met een nieuwe harde schijf en behoud van alle informatie weer terug. Zeer behulpzaam en goede uitleg!

  5
 5. L. Zondervan schreef:

  Super blij en vooral tevreden over de snelle service van het repareren van mijn laptop met een defecte HD. Mijn Vaio is weer als nieuw. Echt een aanrader!!! Nogmaals bedankt!

  5
 6. F. Rozenburg schreef:

  Zeer klantvriendelijk en door snelle controle direct het probleem geanalyseerd.

  5
 7. N. Munthoven schreef:

  Er was water in mijn MacBook gevallen waardoor deze niet meer wou starten, ik dacht dat het niet te maken was maar het was niet zo hij werd in 1 dag gemaakt! Ben super blij 🙂

  5
 8. E. Bodegraven schreef:

  Op aanraden van mijn broer de kapotte laptop bij Computerhulp Hoorn langs gebracht. Een hele fijne en snelle service met aardige en vakkundige mensen! Top!

  4
 9. J. Dubbeldam schreef:

  Heldere uitleg van de reparatie. Duidelijkheid over de kosten. Snelle service. Vriendelijke medewerkers.

  5
 10. P. Lindeman schreef:

  Mijn IMac werd snel en effectief ontdaan van Mackeeper. De heer Bootsma van PC-Hulp Hoorn is kundig, snel en doeltreffend! Ik kan PC-Hulp Hoorn bij iedereen aanbevelen.

  5
 11. J. Buma schreef:

  Mijn MacBook was niet meer te repareren volgens het officiële Apple repaircenter, heb hem toch bj PC-Hulp Hoorn langsgebracht voor een second opinion. Tot mijn grote vreugde is de MacBook gewoon gerepareerd door PC-Hulp Hoorn en dat ook nog voor een mooie prijs. Echt super blij en tevreden!

  5
 12. A. van Dijk schreef:

  Mijn computer wou niet meer starten en gaf allemaal foutmeldingen. Dit is allemaal goed gerepareerd en heb ook nog goed advies gehad om dit soort problemen te voorkomen. Top!

  5
 13. P. Mathot schreef:

  Ik ben zeer tevreden over de reparatie en service die PC-Hulp Hoorn aan mijn Apple computer heeft verricht. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen!

  4
 14. M. Timmermans schreef:

  Ik ben super tevreden over de SSD uitbreiding aan mijn pc. Deze is nu heerlijk snel!

  5
 15. A. Blok schreef:

  Bij drie verschillende bedrijven geweest om het probleem aan mijn laptop op te laten lossen. Ben de laptop steeds langer dan een week kwijt geweest maar de man van PC-Hulp Hoorn had het probleem binnen een uur opgelost. Zeker een aanrader en de volgende keer zeker weer hier heen.

  5
 16. F. de Vries schreef:

  Geweldige service! Supersnel en zeer betrouwbaar! Bedankt voor het meedenken en zoeken naar de juiste oplossing voor onze defecte computer.

  5
 17. M. Visser schreef:

  Goed advies, snelle reparatie, goede en betaalbare service. Zeer tevreden dus.

  5
 18. J. van Dalen schreef:

  Prima geholpen met de levering van een nieuwe computer en het overzetten van al mijn bestanden. Helemaal top!

  4
 19. L. de Goede schreef:

  Ik ben heel blij met de snelle, vakkundige en vriendelijke hulp die me geboden is bij de aanschaf van een nieuwe computer en de installatie van de programma’s die ik erop nodig heb!

  5
 20. W. Jaspers schreef:

  Ik wou even laten weten dat onze laptop weer uitstekend werkt. Zoals hij in het verleden ook was. Dit scheelt een hoop ergernis. Hartstikke bedankt!

  5
 21. P. van den Berg schreef:

  Computer wou helemaal niet meer opstarten. Dit is vakkundig opgelost en alles werkt weer prima en ook nog eens supersnel!

  4
 22. A. Bosma schreef:

  Op korte termijn alles prima geregeld en dat ook nog voor een prima prijs.

  5
 23. A. de Graaf schreef:

  Complimenten, helemaal tevreden met de nieuwe laptop!!

  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

ONS ADRES

 

Click to open a larger map

klik op de foto voor een grotere kaart

De Oude Veiling 78a, 1689AD ZWAAG
T. 0229 820 300     •   M. 06 470 83 470

OPENINGSTIJDEN
Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag08:30 - 17:30
Woensdag08:30 - 17:30
Donderdag08:30 - 17:30
Vrijdag08:30 - 17:30
Zaterdag09:00 - 12:00

LAATSTE NIEUWS

Windows 10 krijgt mogelijk optie om diagnostische data te verwijderenWindows 10 krijgt mogelijk een optie om verzamelde diagnostische data te bekijken en te verwijderen. Dat ontdekte Windowsvolger ... >>>

ING gaat TAN-code voor bankzaken na 30 jaar uitfaserenING heeft besloten om de TAN-code voor bankzaken na 30 jaar uit te faseren. De Mobiel Bankieren App wordt de nieuwe standaard ... >>>

Intel waarschuwt gebruikers en leveranciers voor bios-updatesIntel waarschuwt systeemleveranciers, fabrikanten, cloudproviders en gebruikers om bios-updates die tegen de Spectre- en ... >>>

Delhi gaat bewakingscamera's in klaslokalen installerenScholen in de Indiase hoofdstad Delhi gaan bewakingscamera's in de klaslokalen plaatsen en zullen ouders via een app de ... >>>

Gemalto dicht kwetsbaarheden in licentiebeheersoftware SentinelSecuritybedrijf Gemalto heeft verschillende kwetsbaarheden in Sentinel gedicht, licentiebeheersoftware die binnen veel ... >>>