APPLE REPARATIE

PC-Hulp Hoorn heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van Apple computers. Wij werken zelf dagelijks met Apple iMac’s en MacBooks.

wij kunnen u ondersteunen bij:

  • Hoe u  Apple producten in uw werkomgeving kunt integreren
  • Algemeen zakelijk en privé gebruik van uw Apple Mac en programmatuur
  • Overzetten van data van PC naar Mac en compatibiliteit
  • Onafhankelijk advies over Apple apparatuur en software.

Uw nieuwe Apple computer wordt werkend opgeleverd door Apple, tenminste, dat verwacht u. Maar u heeft ook specifieke applicaties en toepassingen. Wij passen uw Mac aan aan uw eigen wensen en behoeften, met installatie van grafische en kantoorprogramma’s, drivers voor randapparatuur en de meest recente updates reeds geïnstalleerd. En komt er een nieuwe versie van het Mac OS aan? Wij adviseren u over de upgrade en vooral ook over wanneer u dit wel of juist niet moet doen.

MACOS APPLE SUPPORT

Start uw iMac of MacBook niet meer op? Vertoont de Apple computer nukken? Is de Apple computer traag of crasht hij vaak? Wees gerust, dat is meestal wel op te lossen. Wij kunnen een systeemanalyse uitvoeren om dit snel te herstellen en hiermee verdere problemen voorkomen. Harddisks kunnen geoptimaliseerd worden, intern geheugen beheerd, systeemmappen kunnen gezuiverd worden, netwerksnelheden kunnen aangepast worden aan de situatie, afhankelijk van bottlenecks en aangesloten systemen en zo is er nog veel meer mogelijk.

Apple Preventief Onderhoud

U heeft een bedrijf met PC’s en Mac’s, maar geen Apple expert beschikbaar? In dat geval springen wij bij waar en wanneer nodig. Neem contact met ons op voor preventieve onderhoudscontracten. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met Apple computers en kennen alle ins- en outs. Ook hulp op afstand is mogelijk, bijvoorbeeld bij het preventief onderhoud van uw Mac’s. Preventief onderhoud is zinvol, kost weinig tijd en helpt serieuze problemen en dataverlies te voorkomen.

imac macbook Uitbreidingen

Noodhulp, zoals harddisks uitbouwen en vervangen, uitbreidingskaarten installeren en geheugen checks voeren we zelf uit. Bovendien is uw Mac door ons eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld extra harddisk capaciteit of intern geheugen. Wij werken met door Apple gecertificeerde merken en wij bouwen deze snel en vakkundig in op uw Mac.

Reparaties

Defecte computers en andere Apple apparatuur kijken we in eerste instantie altijd zelf na. Bij een hardware defect wordt de reparatie vervolgens uitgevoerd door het geautoriseerd Apple Service Center waaraan wij verbonden zijn. Onderzoekskosten bedragen dan € 50,-  euro, en u krijgt een prijsopgave vooraf. Bij reparaties binnen garantie en Apple Care service zijn er geen verdere kosten, behalve de portokosten bij verzending.

Apple Computer TYPES

iMac, MacBook, Macbook Air en MacMini. We ondersteunen ze allemaal en hebben jarenlange ervaring met deze prima machines.

Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie interesse hebben in onze computerservice dan kunt u via ons aanvraagformulier direct een afspraak maken.

ALS WIJ HET NIET KUNNEN REPAREREN, VERGEET HET DAN MAAR!

 


Contact

U kunt hieronder ook een bericht achter laten dan nemen wij op werkdagen in de regel binnen 4 uur contact met u op.

Voor een prijsindicatie vooraf dient u langs te komen met het desbetreffende apparaat. Wij geven per email geen prijsindicatie zonder onderzoek, dit om eventuele onvoorziene teleurstellingen te voorkomen.

    DhrMevr