APPLE REPARATIE

De ICT wereld is continu in ontwikkeling, en Apple is een van de meest innovatieve computerbedrijven.  Niet voor niets kiezen meer en meer professionals voor Apple producten. Soms al jarenlang, soms als overstap van Windows omgevingen. Wij geven dan ook graag antwoord op al uw vragen en brengen uw wensen in kaart.

wij kunnen u ondersteunen bij:

  • Hoe kunt u nieuwe en bestaande Apple producten in uw werkomgeving integreren?
  • Uw bedrijf wil uitbreiden, wat is daarvoor nodig aan computerapparatuur?
  • Aanleg en uitbreiding Apple netwerk met OSX (servers)
  • Algemeen zakelijk en privé gebruik van uw Apple Mac en programmatuur
  • Overzetten van data van pc naar mac en compatibiliteit
  • Integratie met andere Apple producten zoals iPods en iPhone
  • Onafhankelijk advies over apparatuur en software.
  • Aanschaf en gebruik Apple gebaseerde muziekstudio

Uw nieuwe Apple computer wordt werkend opgeleverd door Apple, tenminste, dat verwacht u. Maar u heeft ook specifieke applicaties en toepassingen. Wij passen uw Mac aan aan uw eigen wensen en behoeften, met installatie van grafische en kantoorprogramma’s, drivers voor randapparatuur en de meest recente updates reeds geïnstalleerd. En komt er een nieuwe versie van het Mac OS aan? Wij adviseren u over de upgrade en vooral ook over wanneer u dit wel of juist niet moet doen.

APPLE SUPPORT

Start uw Mac niet meer op? Vertoont de computer nukken? Is de computer traag of crasht hij vaak? Wees gerust, dat is meestal wel op te lossen. Wij kunnen een systeemanalyse uitvoeren om dit snel te herstellen en hiermee verdere problemen voorkomen. Harddisks kunnen geoptimaliseerd worden, intern geheugen beheerd, systeemmappen kunnen gezuiverd worden, netwerksnelheden kunnen aangepast worden aan de situatie, afhankelijk van bottlenecks en aangesloten systemen en zo is er nog veel meer mogelijk.

Preventief Onderhoud

U heeft een bedrijf met PC’s en Mac’s, maar geen Apple expert beschikbaar? In dat geval springen wij bij waar en wanneer nodig. Neem contact met ons op voor preventieve onderhoudscontracten. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met Apple computers en kennen alle ins- en outs. Ook hulp op afstand is mogelijk, bijvoorbeeld bij het configureren van server functies of backup schema’s en preventief onderhoud van uw Mac’s. Preventief onderhoud is zinvol, kost weinig tijd en helpt serieuze problemen en dataverlies te voorkomen.

Uitbreidingen

Noodhulp, zoals harddisks uitbouwen en vervangen, uitbreidingskaarten installeren en geheugen checks voeren we zelf uit. Bovendien is uw Mac door ons eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld extra harddisk capaciteit of intern geheugen. Wij werken met door Apple gecertificeerde merken en wij bouwen deze snel en vakkundig in op uw Mac.

Reparaties

Defecte computers en andere Apple apparatuur kijken we in eerste instantie altijd zelf na. Bij een hardware defect wordt de reparatie vervolgens uitgevoerd door het geautoriseerd Apple Service Center waaraan wij verbonden zijn. Onderzoekskosten bedragen dan € 50,-  euro, en u krijgt een prijsopgave vooraf. Bij reparaties binnen garantie en Apple Care service zijn er geen verdere kosten, behalve de portokosten bij verzending.

TYPES

iMac, eMac, PowerMac, MacBook, Macbook Air, iPad. We ondersteunen ze allemaal en hebben jarenlange ervaring met deze prima machines.

ALS WIJ HET NIET KUNNEN REPAREREN, VERGEET HET DAN MAAR!

 


contact

    DhrMevr