Contact

Reparatie Aan Huis

Voor klanten met een jaarlijks APK onderhoudscontract biedt PC-Hulp HOORN als extra service computerhulp aan huis of een uitgebreide haal- en brengservice in de regio Hoorn. Wij kunnen u helpen en adviseren bij al uw computerproblemen voor alle soorten en merken computers en laptops. Wij verhelpen zowel hard- als software problemen en onderscheiden ons door alles zo duidelijk mogelijk en in begrijpelijke taal uit te leggen.

Klanten zonder een jaarlijks APK onderhoudscontract helpen wij natuurlijk ook, deze klanten kunnen hun computer en/of laptop bij ons langs brengen op de Oude Veiling 78 in Zwaag. In de regel worden alle normale reparaties altijd binnen 24-48 uur uitgevoerd. U betaald dan een vast tarief en geen uurtarief en bent in de regel dan veel goedkoper uit dan bij hulp aan huis.

PC-Hulp HOORN heeft veel ervaring met het oplossen van computerproblemen. In meer dan 90% van de gevallen kunnen de problemen direct bij de klant thuis worden opgelost. Probleemoplossing meestal binnen 1 uur en in Hoorn brengen wij geen voorrijkosten in rekening.

PC-Hulp Hoorn repareert en onderhoudt:

 • Computers, Desktops
 • Laptops, Notebooks
 • Apple computers en laptops

De monteurs van PC-Hulp Hoorn zijn gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en reparatievaardigheid.

DE VOORDELEN VAN DE MOBIELE COMPUTERHULP AAN HUIS

 • Geen gesleep naar de computerwinkel heen en terug
 • Extra gemakkelijk als het om onderhoud van meerdere computers gaat
 • Geen lange wachttijden
 • Afspraak wanneer het u uitkomt
 • Afspraak waar het u uitkomt (thuis of op het werk)
 • Rechtstreeks overleg met de monteur
 • Directe afstemming over onvoorziene noodzakelijke reparaties
 • Direct afstemming over de kosten, dus geen verrassingen achteraf

Onderhoudscontracten

Voor onze klanten die graag regelmatig onderhoud willen hebben wij de onderhoudscontracten in het leven geroepen. Zo bent u verzekert van een goed werkende computer met een goede virusscanner en korting op aanschaf van nieuwe producten. Onze experts zullen jaarlijks ( afhankelijk van het onderhoudscontract) bij u langs komen om de computer op te schonen en te reinigen. Zie voor meer informatie: Onderhoudscontracten.

Computerhulp op afstand

Onze PC Reparatie service beschikt ook over programmatuur om uw pc op afstand over te nemen zodat wij voor een kleine reparatie niet langs hoeven te komen en dan scheelt in de kosten! Door het programma nemen wij uw PC of laptop over en kunnen u zo van dienst zijn. Zie voor meer informatie: Computerhulp op Afstand.

PC opschonen en reinigen

De computer opschonen en reinigen waarom moet dit? Na verloop wordt elke pc vervuild door allerlei tijdelijke bestanden die steeds groter worden en programma’s die geïnstalleerd worden en verwijderd worden. Hierdoor wordt u pc na verloop van tijd steeds trager. Onze Computer service heeft hiervoor speciale programma’s zodat u PC helemaal opgeschoond wordt van dit soort bestanden. Hierdoor zal de computer vele malen sneller draaien. Ook verzorgen wij een interne reiniging van uw pc, doordat er ventilatoren in de pc zitten zuigt deze stof aan en dit gaat na verloop van tijd overal tussen zitten en kan voor problemen zorgen. Laat daarom u pc tijdig reinigen. Zie voor meer informatie: Regulier Onderhoud.

Computer Herinstalleren

Een computer herinstalleren of installeren is een van de diensten van onze computer service aan huis. Bij aanschaf van een nieuwe laptop of desktop moeten er allerlei programma’s en gegevens mee naar de nieuwe. Onze Computerhulp kan dit in zijn geheel voor u verzorgen. Ook kunnen wij uw systeem upgraden naar bijvoorbeeld een nieuwe versie van Windows. Dit alles kan gebeuren met of zonder behoud van al uw gegevens.

PC-Hulp Hoorn inschakelen voor reparatie of periodiek onderhoud van uw computer of laptop kan op twee manieren:

 • U kunt het direkte nummer 0229 820 300 bellen; op werkdagen van 08.30 tot 17.30
 • U kunt het reparatie-aanvraagformulier op deze website invullen. Wij nemen dan contact op met u.


contact

  DhrMevr

  WEBSITES

  LAATSTE NIEUWS

  Amerikaanse senator wil verplichte adblocker voor overheidsnetwerken

  De Amerikaanse senator Ron Wyden wil dat alle federale overheidsinstanties in de VS worden verplicht om advertenties te ... >>>

  Europese Unie beschuldigt Rusland van cyberaanvallen tegen politici

  De Europese Unie heeft Rusland beschuldigd van cyberaanvallen tegen politici en het ondermijnen van democratische waarden en ... >>>

  Chinese centale bank verklaart alle cryptotransacties illegaal

  De Chinese overheid heeft vandaag alle financiële transacties waarbij cryptovaluta betrokken zijn illegaal verklaard en een ... >>>

  Microsoft stopt met Basic Authentication in Exchange Online in oktober 2022

  Microsoft stopt op 1 oktober 2022 met Basic Authentication in Exchange Online, wat inhoudt dat er geen gebruik meer kan worden ... >>>

  Politiecamera die vasthouden smartphone herkent betrapt 85 automobilisten

  Een door de politie ontwikkelde camera die herkent of bestuurders een smartphone of ander apparaat vasthouden heeft bij ... >>>

  PC-Hulp Hoorn