Computer Reparatie

Computerreparatie & onderhoud

Zwart beeld? Start uw computer of laptop opeens niet meer op? Werkt uw toetsenbord niet meer of heeft u problemen met Windows? Ondanks de hoge kwaliteit van de huidige computer en componenten treden storingen aan hard en software met regelmaat op. Laptops en computers worden na verloop van tijd traag, spyware of virus is dan vaak een oorzaak. Bij PC-Hulp Hoorn is het mogelijk uw computer weer zijn oude snelheid terug te geven.

PC-Hulp Hoorn heeft jarenlange ervaring op het gebied van computer reparatie. Of het nu een laptop scherm vervangen, harde schijf vervangen, toetsenbord vervangen of laptop accu vervangen is, wij lossen het adequaat probleem voor u op. PC-Hulp Hoorn is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken computers en laptops (Apple, Acer, Asus, Medion, HP, Lenovo, Toshiba) met Windows, Linux en Apple besturingssystemen. Ook het repareren en vervangen van laptop beeldschermen, voedingen en accu’s is geen enkel probleem.

PC-Hulp Hoorn houdt van helderheid en duidelijkheid. U wilt bij uw reparatie immers niet voor verrassingen komen te staan. Daarom hebben wij hieronder een aantal van onze standaard tarieven voor reparaties vermeld. Zoals bijvoorbeeld voor een grote/kleine onderhoudsbeurt, een checkup, data-backup of een herinstallatie van uw Windows systeem.

Kleine Onderhoudsbeurt

  • Hardware check, Virus en Spyware check, Windows update, Systeem opschonen.
Vanaf
65,-

Grote Onderhoudsbeurt

  • Stofvrij maken, Hardware check, Virus en Spyware check, Driver update, Windows update, Systeem opschonen, Opstart check, Harde schijf controle.
Vanaf
85,-

Herinstallatie Windows

Vanaf
85,-

Herinstallatie MacOS

  • MacOS installeren, MacOS updates, Hardware drivers, Hardware controle.
Vanaf
85,-

 

* Deze prijzen zijn inclusief BTW en zijn exclusief eventuele extra materiaalkosten en/of extra kosten voor virusverwijdering bij zwaar besmette computers. Bij herinstallatie van Windows maken wij gebruik van uw oude/originele Windows licentie. U blijft dus gewoon werken met een legitieme Windows versie.

Buiten bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u ook nog ondersteunen bij tal van andere oplossingen van computerproblemen. Kijk op deze pagina voor een uitgebreide lijst van werkzaamheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Algemene laptop reparatie

PC-Hulp Hoorn repareert als een van de zeer weinige bedrijven op moederbord niveau waardoor u vaak de aanschaf van een duur moederbord kunt besparen. Daarnaast doen wij veel beeldscherm , toetsenbord en voeding reparaties.

  • Mochten wij na onderzoek van uw defecte computer of laptop geen normale reparatie kunnen uitvoeren dan worden er geen onderzoekskosten berekend.
  • Indien wij de reparatie wel kunnen uitvoeren maar u besluit om de reparatie niet te laten uitvoeren dan rekenen wij € 45,- onderzoekskosten (zonder montage) .

Op al onze werkzaamheden, opdrachten en offertes zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wat doen wij niet?

Wij repareren geen telefoons, tablets, touchscreens en printers en houden u ook niet eindeloos aan het lijntje.

Wij zijn niet merkgebonden, dat betekent dat wij alle reparaties in eigen beheer uitvoeren voor ALLE merken, ALLE types, en ALLE soorten.

Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie interesse hebben in onze computerservice dan kunt u via ons aanvraagformulier direct een afspraak maken.

ALS WIJ HET NIET KUNNEN REPAREREN, VERGEET HET DAN MAAR!

 


Contact

U kunt hieronder ook een bericht achter laten dan nemen wij op werkdagen in de regel binnen 4 uur contact met u op.

Voor een prijsindicatie vooraf dient u langs te komen met het desbetreffende apparaat. Wij geven per email geen prijsindicatie zonder onderzoek, dit om eventuele onvoorziene teleurstellingen te voorkomen.

    DhrMevr