Bestanden Overzetten

Wanneer u een nieuwe computer/laptop heeft aangeschaft, wilt u uw gegevens en bestanden van de oude computer overgezet hebben naar uw nieuwe computer of laptop. Echter is dit vaak een lastige klus omdat veel bestanden vaak op verborgen locaties staan en deze normaal niet zichtbaar zijn. Komt u hier elf niet uit of laat u dat liever over aan een computerdeskundige, dan bent u bij PC-Hulp Hoorn aan het juiste adres.

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens (afbeeldingen, documenten en email) overzetten van de oude computer naar de nieuwe computer, vaak zelfs wanneer uw oude computer helemaal niet meer op wil starten! Zo heeft u altijd uw contactpersonen, e-mails, foto’s, favorieten en documenten weer terug zodat u deze weer kunt raadplegen op uw nieuwe computer of laptop.

Gegevens Overzetten

Wist u dat wij uw bestanden/gegevens ook kunnen overzetten (data migratie) tijdens een nieuwe installatie! Computerhulp Hoorn kan dit voor u doen en legt u vervolgens uit welke data waar staat, zodat u alles makkelijk terug kunt vinden. Uiteraard kunnen we u ook assisteren als u een back-up wilt maken van uw data, éénmalig of zelfs een set-up creëren, zodat u regelmatig automatisch uw belangrijke data veilig stelt.

BACKUP MAKEN

Het maken van een back-up is erg belangrijk. Uw moet er niet denken dat u uw dierbare foto’s, uw brieven aan instanties, uw e-mails of andere belangrijke gegevens kwijt zou raken van uw computer. Wij horen vaak van cliënten dat de back up mislukt is, of dat deze niet volledig is overgezet.

Maar ook horen wij vaak:  ik heb een half jaar geleden nog een back up gemaakt, dus deze is niet up to date,  of ik dacht er van de week nog om het te doen, maar toch vergeten. En dat is zonde en soms ook rampzalig indien er belangrijke documenten op uw computer staan.

Wij hebben verschillende oplossingen om dit in het vervolg te voorkomen:

  1. Wij kunnen er voor zorgen dat uw gegevens automatisch wordt overgezet naar een externe harde schijf. U heeft er dan geen omkijken meer naar. Indien gewenst wordt er dagelijks, wekelijks of maandelijks een back up gemaakt.
  2. Heeft u meerdere computers in huis dan is een NAS server een goede oplossing voor u. U kunt van alle computers in huis aan back up laten maken naar één centraal punt. Het voordeel van een NAS server is dat u ook buitenshuis, overal te wereld, kunt inloggen op NAS server met uw eigen wachtwoord en uw gegevens kunt inzien.
  3. U kunt er ook voor kiezen om bij ons een online back up abonnement af te sluiten. Uw gegevens worden veilig en versleuteld opgeslagen op onze servers, welke verspreid staan in Nederland.

 


contact

    DhrMevr