Data Recovery Harde Schijf

PC-Hulp Hoorn verzorgt al ruim 25 jaar ondersteuning bij data recovery, back-ups en dataherstel. Is de harde schijf van uw computer gecrasht, bent u foto’s kwijt van uw (externe) harde schijf, SD card of USB-stick, zijn uw cd’s of dvd’s onleesbaar of heeft u andere belangrijke data of bestanden die niet meer toegankelijk zijn? PC-Hulp Hoorn kan u in veel gevallen helpen met het terughalen en herstellen van deze bestanden. Ook wanneer u uw bestanden verwijderd heeft en deze nergens meer te vinden zijn kunnen wij deze vaak nog voor u terug vinden. Het is wel zaak om na het verwijderen zo snel mogelijk actie te ondernemen om te voorkomen dat de verwijderde bestanden opnieuw overschreven worden.

DATA RECOVERY

Een beschadiging kan ervoor zorgen dat u uw gegevens niet meer op de gebruikelijke wijze kunt benaderen. Dat betekent niet per se dat de bestanden er niet meer zijn. PC-Hulp Hoorn kan in heel veel gevallen data recovery toepassen en daarmee uw ‘verloren’ bestanden terughalen. Wij kunnen bestanden terughalen van:

  • Gecrashte computers (Windows, Linux, Mac)
  • Fotokaartjes – SD card
  • Recovery USB-sticks
  • Externe harde schijven
  • Interne harde schijven
  • Recovery Cd’s en Dvd’s
  • Recovery afbeeldingen
  • Recovery documenten

ONDERZOEKSKOSTEN Data Recovery

Indien wij geen data terug kunnen halen van uw harde schijf of USB stick, betaalt u alleen de onderzoekskosten van € 45,- euro, bij demontage bedragen de onderzoekskosten € 65,- euro. Deze onderzoekskosten worden altijd vooraf in rekening gebracht, u kunt dit pinnen of contant betalen. Bij succesvolle recovery komen daar onderstaande kosten nog bij en de eventuele kosten voor een nieuwe datadrager om de recovery data op te zetten mocht u die niet zelf hebben.

TARIEVEN VOOR DATA RECOVERY

De prijzen voor data recovery zijn altijd gebaseerd op de indexering en recovery van de totale opslagcapaciteit (de grootte) van uw harde schijf. Dus niet op de hoeveelheid data die u hersteld wilt hebben, de schijven moeten altijd eerst volledig worden geïndexeerd voordat de recovery uitgevoerd kan worden, dit kan veel tijd kosten. De kosten kunnen soms hoger worden als de indexering lang duurt doordat de bestanden en/of schijf erg beschadigd is/zijn. In dat geval krijgt u de data wel terug, lukt de recovery niet ondanks de lange indexering dan betaalt u alleen de onderzoekskosten van € 45,- euro, bij demontage van de harde schijf bedragen de onderzoekskosten € 65,- euro.

Harde schijven met capaciteit van:
Kosten (ex.BTW)
≤ 100 Gb€ 125,00
≤ 150 Gb€ 150,00
≤ 200 Gb€ 175,00
≤ 250 Gb€ 200,00
≤ 500 Gb€ 225,00
≤ 750 Gb€ 275,00
≤ 1000 Gb€ 325,00
≤ 2000 Gb€ 375,00
≤ 3000 Gb€ 425,00
≤ 4000 Gb€ 475,00

* Prijzen zijn exclusief eventuele nieuwe harde schijf en verzendkosten

DATA RECOVERY VAN SSD HARDE SCHIJVEN

Binnen in uw SSD worden gegevens volgens een uniek verdelingspatroon op meer dan één plek in het geheugen opgeslagen. De informatie over dat patroon ligt bij de controller. In sommige SSD-apparatuur is er bovendien ook nog een geheim versleutelingsalgoritme, dat elk stukje data versleutelt voordat het wordt opgeslagen. En tot ieder′s ongenoegen is dit versleutelingsalgoritme zelfs voor de gebruiker geheim. Met verschillende vormen van slijtage en andere soorten prestatie vergrotende algoritmes wordt elke SSD recovery uniek. Als de controller chip defect raakt, wordt het dan ook erg moeilijk om het dataverdelingspatroon te begrijpen, omdat er nog een obstakel is: de naam van het versleutelingsalgoritme. Vandaar dat het veel moeilijker is om ssd gegevens te herstellen van een 128 MB USB-stick dan van een 300 GB harde schijf. Lukt de recovery niet ondanks de lange indexering dan betaalt u alleen de onderzoekskosten van € 45,- euro, bij demontage van de harde schijf bedragen de onderzoekskosten € 65,- euro.

TARIEVEN VOOR DATA RECOVERY VAN GEHEUGENKAARTJES, USB-STICKS & SSD SCHIJVEN

Opslagcapaciteit: Kosten (ex. BTW)
≤ 4 Gb€ 50,00
≤ 8 Gb€ 65,00
≤ 30 Gb€ 100,00
≤ 60 Gb€ 125,00
≤ 120 Gb€175,00
≤ 150 Gb€ 200,00
≤ 200 Gb€ 225,00
≤ 250 Gb€ 250,00
≤ 500 Gb€ 350,00
≤ 1000 Gb€ 450,00

* Prijzen zijn exclusief eventuele nieuwe harde schijf en verzendkosten

 

HARDWARE RECOVERY

Indien bovenstaande normale recovery niet lukt en de schijf dermate ernstig defect is dat deze in een cleanroom laboratorium hersteld moet worden, nemen we eerst contact met u op ivbm de hogere prijzen. Deze optie is alleen nodig indien normale data recovery niet meer lukt. Een clean room is een stofvrije laboratorium omgeving waar uw harde schijf veilig en volledig gedemonteerd kan worden met als doel defecte onderdelen te vervangen.

 


Contact

    DhrMevr