Schijfruimte Uitbreiden

Onvoldoende schijfruimte om net dat ene programma nog te installeren, of wordt uw systeem traag omdat er nog maar beperkt schijfruimte beschikbaar is? Wij kunnen een extra harde schijf plaatsen, zodat er weer volop schijfruimte beschikbaar is.

Ook het vervangen van de bestaande harde schijf voor een grotere of snellere variant is mogelijk. Vaak moet er dan eerst een back-up gemaakt moet worden van de bestaande data, het is daarom raadzaam hiervoor een afspraak te maken met onze technische dienst.

GEHEUGEN
Snel sneller snelst. Uw PC of notebook kan eigenlijk nooit snel genoeg zijn, wachten op een programma is zonde van uw tijd. De meeste mensen weten niet dat de hoeveelheid intern werkgeheugen een grote invloed heeft op de werksnelheid van hun PC of notebook.

In principe zijn bijna alle PC’s en notebooks, van elk merk, door ons te upgraden met meer intern werkgeheugen. Dit kan de snelheid en zeker de belevingsnelheid van het werken met uw computer soms wel verdubbelen.

Kom vrijblijvend bij ons langs met uw PC of notebook en wij vertellen u of het geheugen uitgebreid kan worden, of het zinvol is in uw specifieke geval en wat het u exact zal gaan kosten. Indien u beslist om uw geheugen uit te breiden kunnen we dat in veel gevallen direct ter plekke voor u uitvoeren.

 


contact

    DhrMevr