Webdesign en Webhosting


Bij PC-Hulp Hoorn kunt u ook terecht voor webdesign, webhosting, website ontwerp en website onderhoud. Wij zijn ruim 25 jaar actief in de website / webhosting branche en hebben dit ondergebracht onder de naam Internetservice Hoorn.

websites,hosting,webhosting,website onderhoud,website migratie,website wordpress,website hosting,webdesignWebdesign en Webhosting


Een goed website ontwerp komt niet uit de lucht vallen. Ontwerpen is echt een vak, een ambacht. Bij Internet Service Hoorn maken we originele ontwerpen met een eigen karakter en optimale gebruiksvriendelijkheid. Hoe gebruikers een website ervaren, wordt voor een groot deel bepaald door hoe deze ontworpen is. Alles wat we ontwikkelen willen we zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontwerpen; iets wat vaak onderschat wordt. Hoe complex de functionaliteit ook is, we streven altijd naar maximale eenvoud voor de bezoeker. En dat op alle daarvoor bedoelde apparaten.

Nagenoeg al onze ontworpen websites zijn responsive van opzet. Vanuit één opbouw de optimale beleving creëren; dat is het doel. Ieder merk of organisatie heeft een eigen karakter, uitstraling en huisstijl. Wij duiken hier volledig in en vertalen deze eigenheid in een ontwerp dat spreekt. Is er nog geen stijl beschikbaar? Geen punt; dan maken wij die voor u!

Omdat websites steeds meer via smartphone en tablet bezocht worden, werken wij onze designs voor alle devices uit. Op die manier zorgen we voor een eenduidige designbeleving. Adaptive design helpt ons waar nodig de beleving per device nog beter te maken. Internet Service Hoorn werkt met een sterk team van front-end en back-end ontwikkelaars. Communicatieve professionals die heel goed begrijpen dat websites niet alleen technisch perfect moeten werken, maar ook precies zoals we ze hebben bedacht en ontworpen.

Website Onderhoud

Website onderhoud is een kritisch punt in het slagen van uw online strategie. Een eigen website laten maken is vaak één, maar het goed onderhouden van de website is twee. Het zal u niet zijn ontgaan zijn dat er op het internet veel websites zijn met oude inhoud erop of nieuwsberichten die eigenlijk geen nieuwsberichten meer genoemd mogen worden. Wilt u zelf niet bezig zijn met website onderhoud, maar met de inhoud van uw website? Met het website onderhoudspakket van Internetservice Hoorn (ISH) heeft u  geen omkijken meer naar de onderliggende techniek van uw website.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u al een website hebt maar toch niet tevreden bent. U wilt een betere uitstraling of toevoegen van functionaliteit. Of u wilt af van het onderhoud omdat het u allemaal toch wel tegenvalt. Geen nood, wij staan voor u klaar en kunnen samen met u kijken naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

Wanneer uw website actueel is en geen problemen vertoont, krijgt u: meer tevreden bezoekers, maakt u een professionele indruk en bent u beter vindbaar in de zoekmachines.

Internetservice Hoorn zorgt ervoor dat uw website altijd technisch up-to-date is en dat er altijd een dagelijkse back-up is van uw database en uw bestanden.


Contact

U kunt hieronder een bericht achter laten dan nemen wij op werkdagen in de regel binnen 4 uur contact met u op.

Wij geven per email geen prijsindicatie zonder onderzoek, dit om eventuele onvoorziene teleurstellingen te voorkomen.

    DhrMevr