Windows Installaties

PC-Hulp Hoorn heeft ruim 25 jaar ervaring met het repareren, installeren, upgraden en updaten van Windows. Onze kennis gaat terug tot Windows 3 en MS DOS en wij zijn al die jaren de opvolgende versies blijven volgen en ondersteunen.

Windows installatie

Windows is een prachtig besturingssysteem, maar ook in Windows kunnen fouten optreden. De oorzaak van deze fouten zijn soms moeilijk te achterhalen, maar worden veelal veroorzaakt door programma’s die worden geïnstalleerd. Niet alle software die u installeert is van goede kwaliteit en kan daarmee fouten veroorzaken in Windows. Zelfs na het verwijderen van programma’s die fouten veroorzaken kan er schade aan Windows achterblijven.

Windows problemen

Daarnaast zijn virussen en spyware veroorzakers van schade aan Windows. Na verloop van tijd wordt elke computer ook steeds een beetje langzamer. Soms zijn er zoveel kleine dingen niet meer helemaal optimaal dat een Windows herinstallatie van het besturingssysteem de meest effectieve oplossing is voor u. Wij voeren dagelijks vele Windows herinstallaties uit voor onze klanten zodat zij een nieuwe frisse start kunnen maken. Indien gewenst kunnen we voor u direct een virusscanner mee installeren of een aantal zaken instellen, zoals bijvoorbeeld uw printer, draadloze netwerk, uw email en zelfs al uw bestanden die u altijd gebruikt.

Windows versies

Windows 10 en 11 zijn de nieuwste, leukste, mooiste, snelste en veiligste Windows versies ooit. Met deze Windows versies haalt u zoveel meer uit uw computer of laptop en is het nog leuker computeren met nog meer mogelijkheden. In vergelijking met eerdere Windows versies heeft Microsoft alles in het werk gesteld om u als gebruiker maximaal gemak te bieden in combinatie met maximale veiligheid. Even een paar van de vele voordelen op een rijtje:

De basisstructuur van Windows 10 en 11 is veranderd, zodat het stabieler en veiliger is dan vorige Windows versies. Nog veel makkelijker en sneller bestanden zoeken op uw harde schijf. Ook grafisch gezien zijn Windows 10 en 11 hoogstandjes. Het aansluiten van externe apparatuur zoals printers e.d. regelen Windows  10 en 11 helemaal automatisch voor u.

Windows draait het best als u dit schoon installeert. Schoon wil zeggen dat u eerst alles van uw PC of laptop verwijdert, inclusief uw vorige versie van Windows en vervolgens stap voor stap alles weer installeert en instelt. PC-Hulp Hoorn is gespecialiseerd in het installeren en herinstalleren van alle Windows versies en doet dat dagelijks meerdere malen. Het voordeel voor u is dat u zeker weet dat alles goed gaat en zich niet hoeft te verdiepen in dit éénmalige proces.

Windows ondersteuning

U bent bij ons verzekerd van een professionele Windows installatie en wij kunnen tevens uw voorkeur programma’s installeren en alles voor u instellen, zodat u echt direct aan de slag kunt. Wij kunnen natuurlijk ook uw data overzetten, zodat ook onder Windows  al uw bestaande gegevens weer beschikbaar zijn. Even uw email of printer instellen zodat u thuis lekker aan de slag kunt met de fantastische nieuwe eigenschappen van Windows 10 of 11 is voor ons geen probleem uiteraard.

Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie interesse hebben in onze computerservice dan kunt u via ons aanvraagformulier direct een afspraak maken.

ALS WIJ HET NIET KUNNEN REPAREREN, VERGEET HET DAN MAAR!

 


Contact

U kunt hieronder ook een bericht achter laten dan nemen wij op werkdagen in de regel binnen 4 uur contact met u op.

Voor een prijsindicatie vooraf dient u langs te komen met het desbetreffende apparaat. Wij geven per email geen prijsindicatie zonder onderzoek, dit om eventuele onvoorziene teleurstellingen te voorkomen.

    DhrMevr