Computer Reparatie

PC-Hulp Hoorn heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van computer reparatie. Of het nu een laptopscherm vervangen, harde schijf vervangen, toetsenbord vervangen of laptopaccu vervangen is, wij lossen het adequaat probleem voor u op. PC-Hulp Hoorn is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken computers en laptops (Apple, Acer, Asus, Medion, HP, Lenovo, Toshiba) met Windows, Linux en Apple besturingssystemen.

Ook het repareren en vervangen van laptop beeldschermen, voedingen en accu’s is geen enkel probleem.Start uw computer of laptop opeens niet meer op of heeft u alleen een zwart beeld? Werkt uw toetsenbord niet meer of heeft u problemen met Windows? Ondanks de hoge kwaliteit van de huidige computer en componenten treden storingen aan hard en software met regelmaat op. Laptops en computers worden na verloop van tijd traag, spyware of virus is dan vaak een oorzaak. Bij PC-Hulp Hoorn is het mogelijk uw computer weer zijn oude snelheid terug te geven.

Computer Onderhoudsbeurt

 

 • Systeem software controleren op fouten.
 • Controle op virussen en spyware.
 • Uitvoeren van systeem updates.
 • Reinigen van uw computer.
 • Beveiliging controleren en configureren

Er zijn al onderhoudsbeurten vanaf 65 euro. U kunt ook kiezen voor een periodiek onderhoudscontract, u bent dan ieder jaar verzekerd van een goed werkende computer en/of laptop.

UW COMPUTER WEER ALS NIEUW

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een volledig schone Windows installatie te laten uitvoeren. Dit alles kunnen wij uitvoeren met behoud van alle data! Wij zorgen er dan voor dat uw computer of laptop weer optimaal werkt. Inclusief het installeren van alle benodigde drivers voor de hardware in uw computer. Dat laatste is zeer belangrijk om zeker te zijn dat alle onderdelen goed werken.

UW COMPUTER ZELF BRENGEN

U kunt uw computer ook bij ons langs brengen om deze te laten repareren, dir . U brengt uw computer dan zelf langs op ons adres De Oude Veiling 78 in Zwaag en haalt deze na 24-48 uur weer op. Voor reparaties onder de € 100,- euro wordt de reparatie meteen voor u uitgevoerd mochten de kosten hoger worden dan nemen wij altijd eerst contact met u op. U kunt natuurlijk ook vooraf een kostenraming opvragen, dit kunt u aangeven wanneer u de computer langs brengt. Indien u later besluit om de computer of laptop niet te laten repareren omdat de kosten te hoog worden dan betaald u alleen het onderzoekstarief. Dat is 45 euro voor werkzaamheden zonder demontage en 65 euro voor werkzaamheden met demontage.

Uitgebreide Computer Reparatie

Bij ons bent u zowel als thuis- en als MKB gebruiker aan het juiste adres voor al uw problemen en wensen op computergebied; klein of groot. U kunt hierbij denken aan computer- en serverhulp, internet installaties, telefonie- en netwerkbeheer, maar ook spam en/of virusverwijdering. Ook kunnen wij uw computer(s) opschonen en deze weer de originele snelheid terug geven.

PC-Hulp Hoorn heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van onderhoud van Windows en Apple computers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het leveren van computersystemen (desktops en laptops) en hardware en randapparatuur. Tevens kunnen wij uw computernetwerk (bedraad en/of draadloos) aanleggen en onderhouden.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel: een snelle responstijd, duidelijke afspraken en een goede helpdesk zijn onze sterke punten. Al deze diensten leveren wij tegen aantrekkelijke prijzen. Voor speciale wensen en opdrachten staan wij uiteraard óók paraat!

Professionele Computerservice

Bij ons maakt u gebruik van een unieke snelle service. Wij proberen de reparatie van uw laptop of computer op werkdagen altijd binnen 24-48 uur af te ronden. Want wij begrijpen dat uw laptop of computer onmisbaar is.

 • Reparatie binnen 24-48 uur
 • Gecertificeerde Technici
 • Beste prijs kwaliteit verhouding
 • Altijd een eerlijk en persoonlijk advies

Wij zijn niet merkgebonden, dat betekent dat wij alle reparaties in eigen beheer uitvoeren voor ALLE merken, ALLE types, en ALLE soorten.

Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie interesse hebben in onze computerservice dan kunt u via ons aanvraagformulier direct een afspraak maken.

ALS WIJ HET NIET KUNNEN REPAREREN, VERGEET HET DAN MAAR!

 


Contact

U kunt hieronder ook een bericht achter laten dan nemen wij op werkdagen in de regel binnen 4 uur contact met u op.

Voor een prijsindicatie vooraf dient u langs te komen met het desbetreffende apparaat. Wij geven per email geen prijsindicatie zonder onderzoek, dit om eventuele onvoorziene teleurstellingen te voorkomen.

  DhrMevr