Contact

Computerhulp Aan Huis

Voor klanten met een periodiek APK onderhoudscontract biedt PC-Hulp HOORN als extra service computerhulp aan huis of een uitgebreide haal- en brengservice in en buiten de regio Hoorn. Wij kunnen u helpen en adviseren bij al uw computerproblemen voor alle soorten en merken computers en laptops. Wij verhelpen zowel hard- als software problemen en onderscheiden ons door alles zo duidelijk mogelijk en in begrijpelijke taal uit te leggen.

Klanten zonder een jaarlijks APK onderhoudscontract helpen wij natuurlijk ook, deze klanten kunnen hun computer en/of laptop bij ons langs brengen op de Oude Veiling 78 in Zwaag. In de regel worden alle normale reparaties altijd binnen 24-48 uur uitgevoerd. U betaald dan een vast tarief en geen uurtarief en bent in de regel dan veel goedkoper uit dan bij hulp aan huis.

PC-Hulp HOORN heeft veel ervaring met het oplossen van computerproblemen. In meer dan 90% van de gevallen kunnen de problemen direct bij de klant thuis worden opgelost. Probleemoplossing meestal binnen 1 uur en in Hoorn brengen wij geen voorrijkosten in rekening.

Wij kunnen u van dienst zijn bij:

  • Oplossen van softwareproblemen;
  • Schoonmaken van de computer door verwijdering van overtollige bestanden en besmetting met virussen, spy- en adware;
  • Schoonmaken van de computer door verwijdering van inwendig opgehoopt stof;
  • Installatie  van randapparatuur (printer, scanner, webcam etc.);
  • Installatie van (legale) software, inclusief uitleg over de werking en toepassing;
  • Leveren en installeren van: internet (ADSL- of kabelinternet), telefonie (ADSL- of kabeltelefonie én GSM), kleine bedrade of  draadloze (WiFi) netwerken.
  • Installatie randapparatuur (printer, scanner etc.).
  • Maken van een herstel-‘image’ van de totale harde schijf.
  • Opnieuw installeren van de PC wanneer dat nog de enige oplossing is.
  • Advies bij aanschaf van hard- en software waarbij altijd wordt gezocht naar een goede én voordelige oplossing.

Mocht blijken dat computerhulp bij u thuis te lang gaan duren, dan zal aan u worden voorgesteld om de computer in de werkplaats te laten repareren. U bent de computer dan wel iets langer kwijt maar het voordeel is dat u niet hoeft te betalen voor lange wachttijden wanneer op de computer een herstelprogramma draait. Het vervangen van laptop beeldschermen en moederborden wordt niet bij u op locatie gedaan, deze werkzaamheden worden altijd uitgevoerd in onze werkplaats. Wij raden u aan om in dat geval de laptop langs te brengen of gebruik te maken van onze Haal & Breng service.

ALS WIJ HET NIET KUNNEN REPAREREN, VERGEET HET DAN MAAR!

 


contact

DhrMevr

ONS ADRES

 

Click to open a larger map

klik op de foto voor een grotere kaart

De Oude Veiling 78a, 1689 AD ZWAAG
T. 0229 820 300     •    M. 06 470 83 470

OPENINGSTIJDEN
Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag08:30 - 17:30
Woensdag08:30 - 17:30
Donderdag08:30 - 17:30
Vrijdag08:30 - 17:30
Zaterdag08:30 - 13:00

WEBSITES