Computerhulp Op Afstand

Computerhulp op afstand wordt door ons alleen gegeven aan onze  klanten met een periodiek Computer APK abonnement.  Indien u beschikt over een werkende internetverbinding kunnen wij u op afstand helpen. Terwijl u één van onze computermonteurs aan de telefoon heeft krijgt u instructies hoe u ons tijdelijk op een veilige manier toegang geeft om uw pc over te nemen. Hierna kunt u de computerexpert uw computerprobleem tonen waarna deze een gepaste oplossing voor u zal implementeren.

Computerhulp op afstand is uitermate geschikt voor kleinere computerproblemen. Denk hierbij aan problemen met e-mail of het versnellen van uw pc. U kunt echter geen gebruik maken van deze dienst bij grotere problemen zoals het niet functioneren van een internetverbinding of een Windows herinstallatie. Voor grotere problemen kunt u het beste de computer of laptop langsbrengen, dit scheelt een hoop kosten.

U betaalt uitsluitend voor de hulp die u werkelijk krijgt. Wij werken namelijk met staffels van 15 minuten, zo bent u er altijd zeker van dat u niet teveel betaald.

Computerhulp op afstand

  • Afname per 15 minuten tegen standaardtarief
  • Een werkende internetverbinding is vereist voor computerhulp op afstand.
  • Computerhulp op afstand starten? klik voor Windows | Apple

Wat zijn de voordelen van Hulp Op Afstand?

Omdat we tijdelijk tijdens een dergelijke hulpsessie rechtstreeks op uw computer kunnen werken kan uw probleem sneller worden opgelost. In plaats van diverse lastige handelingen eerst stap voor stap te moeten uitleggen, kunnen we middels ons hulp-op-afstand programma deze handelingen gewoon meteen verrichten. De computerhulp wordt op deze manier veel gerichter verleend.

Is dat niet gevaarlijk voor bijvoorbeeld hackers?

Vanzelfsprekend houdt PC-Hulp Hoorn  rekening met uw veiligheid. Ten eerste werkt het hulp-op-afstand programma alleen als u dit zelf eerst opstart. Ten tweede is het vervolgens pas mogelijk voor ons om toegang te krijgen middels de unieke identificatiecode en wachtwoord die op uw scherm staan vermeld, die geeft u dus tijdens het telefoongesprek aan ons door. Buitenstaanders hebben geen enkele toegang zonder deze code en wachtwoord.

Als de verbinding voorbij is blijft u dan toegang houden tot mijn computer?

Nee, op het moment dat de verbinding verbroken wordt, verwijdert computerhulp op afstand zich uit het computergeheugen. Er blijft niets van het programma achter in uw computer. Het programma zelf verwijderd u gewoon van uw bureaublad.

Als ik zie dat u iets doet op mijn computer dat ik niet wil hebben?

Tijdens een hulp-op-afstand sessie heeft u ten alle tijden contact met de expert en kunt u precies zien wat er gebeurt op uw pc. Bovendien kunt u ten allen tijden de verbinding verbreken. Zo blijft u altijd de controle over uw computer behouden. Ook na de hulp-op-afstand sessie kunnen wij nooit zonder uw toestemming op uw computer inloggen.

Kunt u mijn computer zo ook sneller maken?

Ja, Wij kunnen uw computer zelfs op afstand sneller maken voor u. Dit terwijl u meekijkt en vragen kunt stellen.

Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie interesse hebben in onze computerservice dan kunt u via ons aanvraagformulier direct een afspraak maken.

ALS WIJ HET NIET KUNNEN REPAREREN, VERGEET HET DAN MAAR!

 


Contact

U kunt hieronder ook een bericht achter laten dan nemen wij op werkdagen in de regel binnen 4 uur contact met u op.

Voor een prijsindicatie vooraf dient u langs te komen met het desbetreffende apparaat. Wij geven per email geen prijsindicatie zonder onderzoek, dit om eventuele onvoorziene teleurstellingen te voorkomen.

    DhrMevr