Laptop Reparatie

Zwart beeld? Start uw computer of laptop opeens niet meer op? Werkt uw toetsenbord niet meer of heeft u problemen met Windows? Ondanks de hoge kwaliteit van de huidige computer en componenten treden storingen aan hard en software met regelmaat op. Laptops en computers worden na verloop van tijd traag, spyware of virus is dan vaak een oorzaak. Bij PC-Hulp HOORN is het mogelijk uw computer weer zijn oude snelheid terug te geven.

PC-Hulp HOORN heeft jarenlange ervaring op het gebied van laptop reparatie. Of het nu een laptop scherm vervangen, laptop harde schijf vervangen, laptop toetsenbord vervangen of laptop accu vervangen is, wij lossen het adequaat probleem voor u op. PC-Hulp HOORN is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken computers en laptops (Apple, Acer, Asus, Medion, HP, Lenovo, Toshiba) met Windows, Linux en Apple besturingssystemen. Ook het repareren en vervangen van laptop beeldschermen, voedingen en accu’s is geen enkel probleem.

GROTE BEURT

 • Systeem software controleren op fouten.
 • Controle op virussen en spyware.
 • Uitvoeren van systeem updates.
 • Reinigen van uw computer.
 • Beveiliging controleren en configureren.

UW COMPUTER WEER ALS NIEUW?

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een volledig nieuwe installatie te laten uitvoeren. Dit alles kunnen wij uitvoeren met behoud van alle data!

COMPUTER HULP AAN HUIS?

Het is vaak lastig om uw computer los te koppelen en weg te brengen. U kunt de computer niet missen of u heeft geen vervoer. PC-Hulp HOORN herstelt uw computer waar u bij bent en u controleert achteraf of alles naar wens is. Gemakkelijk en snel!

UW COMPUTER BRENGEN?

U kunt uw computer ook bij ons laten repareren. U brengt uw computer zelf langs en haalt deze na 24-48 uur weer op.

UW COMPUTERPROBLEMEN OPGELOST!

Bij ons bent u zowel als thuis- en als MKB gebruiker aan het juiste adres voor al uw problemen en wensen op computergebied; klein of groot. U kunt hierbij denken aan computer- en serverhulp, internet installaties, telefonie- en netwerkbeheer, maar ook spam en/of virusverwijdering. Ook kunnen wij uw computer(s) opschonen en deze weer de originele snelheid terug geven.

PC-Hulp HOORN heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van onderhoud van Windows en Apple computers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het leveren van computersystemen (desktops en laptops) en hardware en randapparatuur. Tevens kunnen wij uw computernetwerk (bedraad en/of draadloos) aanleggen en onderhouden.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel: een snelle responstijd, duidelijke afspraken en een goede helpdesk zijn onze sterke punten. Al deze diensten leveren wij tegen aantrekkelijke prijzen. Voor speciale wensen en opdrachten staan wij uiteraard óók paraat!

Waarom kiest u voor PC-Hulp Hoorn?

Bij ons maakt u gebruik van een unieke snelle service. Wij proberen de reparatie van uw laptop of computer op werkdagen altijd binnen 24-48 uur af te ronden. Want wij begrijpen dat uw laptop of computer onmisbaar is! Dat is pas service!

 • Reparatie binnen 24-48 uur!
 • Gecertificeerde Technici
 • Beste prijs kwaliteit verhouding
 • Altijd een eerlijk en persoonlijk advies

ALS WIJ HET NIET KUNNEN REPAREREN, VERGEET HET DAN MAAR!

 


contact

U kunt hieronder ook een bericht achter laten dan nemen wij op werkdagen tijdens werktijden binnen 2-4 uur contact met u op.

Voor een reparatie prijsindicatie van laptops en computers dient u langs te komen met het desbetreffende apparaat. Wij geven geen prijsindicatie zonder onderzoek, dit om eventuele onvoorziene teleurstellingen te voorkomen.

  DhrMevr