Laptop Reparatie

Zwart scherm op uw laptop? Start uw laptop opeens niet meer op? Loopt uw laptop vast tijdens het gebruik met een blauw scherm? Werkt uw toetsenbord niet meer of heeft u problemen met Windows? Ondanks de hoge kwaliteit van de huidige laptops en componenten treden storingen aan hard- en software met regelmaat op. Laptops worden na verloop van tijd traag, spyware of virus is dan vaak een oorzaak. Bij PC-Hulp Hoorn is het mogelijk uw laptop weer zijn oude snelheid terug te geven.

PC-Hulp Hoorn heeft jarenlange ervaring op het gebied van laptop reparatie. Of het nu een laptop scherm vervangen, laptop harde schijf vervangen, laptop toetsenbord vervangen of laptop accu vervangen is, wij lossen het adequaat probleem voor u op. PC-Hulp Hoorn is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken en type laptops (Apple, Acer, Asus, Medion, HP, Lenovo, Toshiba) met Windows, Linux en Apple besturingssystemen. Ook het repareren en vervangen van laptop beeldschermen, voedingen en accu’s is geen enkel probleem.

GROTE BEURT

 • Systeem software controleren op fouten.
 • Controle op virussen en spyware.
 • Uitvoeren van systeem updates.
 • Reinigen van uw computer.
 • Beveiliging controleren en configureren.

Windows upgrade of opnieuw installeren?

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een volledig nieuwe installatie te laten uitvoeren. Dit alles kunnen wij uitvoeren met behoud van alle data!

UW LAPTOP BRENGEN

U kunt uw laptop ook bij ons laten repareren, u brengt uw laptop zelf langs en haalt deze in de regel binnen 24-48 uur weer op.

UW COMPUTERPROBLEMEN OPGELOST!

Bij ons bent u zowel als thuis- en als MKB gebruiker aan het juiste adres voor al uw problemen en wensen op computergebied; klein of groot. U kunt hierbij denken aan computer- en serverhulp, internet installaties, telefonie- en netwerkbeheer, maar ook spam en/of virusverwijdering. Ook kunnen wij uw computer(s) opschonen en deze weer de originele snelheid terug geven.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel: een snelle responstijd, duidelijke afspraken en een goede helpdesk zijn onze sterke punten. Al deze diensten leveren wij tegen aantrekkelijke prijzen. Voor speciale wensen en opdrachten staan wij uiteraard óók paraat!

Laptop onderhoud

Bij ons maakt u gebruik van een unieke snelle service. Wij proberen de reparatie van uw laptop of computer op werkdagen altijd binnen 24-48 uur af te ronden. Want wij begrijpen dat uw laptop of computer onmisbaar is! Dat is pas service!

 • Reparatie binnen 24-48 uur!
 • Gecertificeerde Technici
 • Beste prijs kwaliteit verhouding
 • Altijd een eerlijk en persoonlijk advies

Wij zijn niet merkgebonden, dat betekent dat wij alle reparaties in eigen beheer uitvoeren voor ALLE merken, ALLE types, en ALLE soorten.

Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie interesse hebben in onze computerservice dan kunt u via ons aanvraagformulier direct een afspraak maken.

ALS WIJ HET NIET KUNNEN REPAREREN, VERGEET HET DAN MAAR!

 


Contact

U kunt hieronder ook een bericht achter laten dan nemen wij op werkdagen in de regel binnen 4 uur contact met u op.

Voor een prijsindicatie vooraf dient u langs te komen met het desbetreffende apparaat. Wij geven per email geen prijsindicatie zonder onderzoek, dit om eventuele onvoorziene teleurstellingen te voorkomen.

  DhrMevr