Laptop Toetsenbord Vervangen

Voor een laptop toetsenbord vervangen bent u bij PC-Hulp Hoorn aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring is uw laptop toetsenbord reparatie bij ons in goede handen. Een laptop toetsenbord vervangen gebeurt bij PC-Hulp Hoorn normaliter binnen 24-48 uur.

Wanneer u dagelijks met uw laptop werkt, maakt u enorm veel gebruik van het toetsenbord en dan met name de spatiebalk. Regelmatig komt het dan ook voor dat de spatiebalk (of een andere veelgebruikte toets) niet meer reageert. Dit kan leiden tot enorme frustraties, omdat typen lastig wordt. Werken een aantal toetsen van uw toetsenbord niet meer omdat er bijvoorbeeld iets op is gevallen of omdat er vocht op terecht is gekomen? Om dit op te lossen zullen wij het hele toetsenbord voor u gaan vervangen. Het is niet mogelijk om afzonderlijke toetsen te repareren of te vervangen van het toetsenbord. Wij hebben voor elk merk laptop passende toetsenborden om te vervangen. Het toetsenbord vervangen duurt in de regel dan ook niet langer dan een dag.

Toetsenbord Reparatie

  • Toetsenbord vervangen binnen 24-48 uur
  • Gecertificeerde monteurs
  • 12 maanden garantie op hardware
  • Gratis parkeren voor de deur

Door onze ervaring en gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij een volledige 12 maanden garantie bieden.

Toetsenbord Herstellen

Vrijwel elke laptop heeft een ander toetsenbord waardoor er verschil zit in het tarief van een toetsenbord reparatie. Bij sommige laptops moet de hele behuizing gedemonteerd worden, inclusief het moederbord. In dat geval is  de reparatie complexer zijn en zal de reparatie dus ook meer tijd gaan vergen. Bij sommige laptops is bijvoorbeeld de demontage lastiger waardoor dit meer tijd zal nemen en soms moet er een speciaal toetsenbord besteld worden bij de importeur van uw laptop. Wij houden u altijd van te voren op de hoogte van de reparatie tijd en de te maken kosten om het toetsenbord te vervangen. Gemiddeld bedragen de kosten tussen de 75 en 145 Euro. Dit is natuurlijk afhankelijk van het model van uw laptop en/of toetsenbord.

* Bovenstaande tarieven gelden niet voor Apple MacBooks, neem hiervoor contact met ons op.

Toetsenbord Vervangen

PC-Hulp Hoorn heeft jarenlange ervaring op het gebied van laptop reparatie. Of het nu een laptop scherm vervangen, laptop harde schijf vervangen, laptop toetsenbord vervangen of laptop accu vervangen is, wij lossen het professioneel en adequaat probleem voor u op.

Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie interesse hebben in onze computerservice dan kunt u via ons aanvraagformulier direct een afspraak maken.

ALS WIJ HET NIET KUNNEN REPAREREN, VERGEET HET DAN MAAR!

 


Contact

U kunt hieronder ook een bericht achter laten dan nemen wij op werkdagen in de regel binnen 4 uur contact met u op.

Voor een prijsindicatie vooraf dient u langs te komen met het desbetreffende apparaat. Wij geven per email geen prijsindicatie zonder onderzoek, dit om eventuele onvoorziene teleurstellingen te voorkomen.

    DhrMevr