Virus Verwijderen

PC-Hulp Hoorn verwijdert dagelijks virussen, trojan’s en andere varianten van computers en is daardoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Tegenwoordig worden virussen vaak heel doordacht ingezet wat ervoor zorgt dat beveiliging programma’s lang niet altijd in staat zijn om een virus tegen te houden of te verwijderen. Ook kunnen ze de rechten van u als gebruiker blokkeren en herstelpunten weghalen en uw bestanden blokkeren of versleutelen. Het verwijderen van een virus kan daarom zeer lastig zijn. Bel 0229 820 300 of kom langs voor professionele hulp!

Virus verwijderen

Uw pc raakt het snelst besmet met een virus door verspreiding via e-mailberichten of chatgesprekken wat weer zorgt voor problemen met email. De virussen worden vaak vermomd als bijlagen van afbeeldingen of videobestanden. Ook door downloads op internet kunt u last krijgen van een virus. Een teken van een virus is dat de computer plotseling veel trager is geworden. Ook kan het zijn dat mensen uit uw adresboek mailtjes van u hebben ontvangen die u zelf niet heeft verzonden. Het is van belang dat het virus verwijderen snel gebeurt. Soms is ook het uitvoeren van computer reparatie of laptop reparatie nodig.

Het doel van een virus

Een virus kan verschillende functies hebben. Het kan bijvoorbeeld uw toetsaanslagen doorgeven zodat uw wachtwoorden en bankgegevens bekend worden gemaakt. Ook kan een virus vanaf uw computer SPAM mail verzenden naar andere gebruikers. Een virus kan er zelfs voor zorgen dat er een ‘deurtje’ wordt geopend zodat iemand anders ongemerkt toegang kan verschaffen op uw pc via het internet. Ransomware is een redelijk nieuw virus waarbij persoonlijke bestanden worden verminkt en er flink wat losgeld wordt gevraagd om weer toegang te krijgen. En zo zijn er nog diverse andere varianten te bedenken.

Virussen en Spyware

Het maken en verspreiden van virussen is tegenwoordig omvangrijk verdienmodel voor de cybercriminelen. Het grote voordeel is ook nog dat ze een wereldwijde ‘markt’ hebben met miljarden systemen en slachtoffers. Virusverspreiders zijn gemakkelijk in staat om onopgemerkt te blijven omdat ze gebruik maken van de systemen van slachtoffers. Onderzoeken wijzen regelmatig uit dat er enorm veel computers in huishoudens onderdeel zijn van een virus-netwerk zonder dat de eigenaar het zelf door heeft.

Wij zijn niet merkgebonden, dat betekent dat wij alle reparaties in eigen beheer uitvoeren voor ALLE merken, ALLE types, en ALLE soorten.

Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie interesse hebben in onze computerservice dan kunt u via ons aanvraagformulier direct een afspraak maken.

ALS WIJ HET NIET KUNNEN REPAREREN, VERGEET HET DAN MAAR!

 


Contact

U kunt hieronder ook een bericht achter laten dan nemen wij op werkdagen in de regel binnen 4 uur contact met u op.

Voor een prijsindicatie vooraf dient u langs te komen met het desbetreffende apparaat. Wij geven per email geen prijsindicatie zonder onderzoek, dit om eventuele onvoorziene teleurstellingen te voorkomen.

    DhrMevr