Contact

Wat Klanten Zeggen

Hieronder vind u feedback welke wij van onze klanten hebben ontvangen.

PC-Hulp Hoorn heeft goede dienstverlening aan zijn klanten hoog in het vaandel staan. Wij werken voortdurend aan verbetering van onze dienstverlening. Bent u ook tevreden en wilt u een compliment uitdelen? Of heeft u misschien een klacht? Al deze punten zien wij als een gratis advies om onze dienstverlening aan te laten sluiten op uw wensen. Wij horen graag uw bevindingen over onze dienstverlening, u kunt onderstaand formulier invullen wanneer u dit met ons wilt delen. 

  DhrMevr


  Rating: 5
  31 comments on “Wat Klanten Zeggen
  1. Teus Hol schreef:

   Met reviews houd ik altijd enige reserve. Zo ook bij PC-Hulp Hoorn. Maar…… mijn PC was echt niet meer aan de praat te krijgen, wachtwoorden die door windows 10 gevraagd werden deden het niet meer. Ten einde raad dan toch maar zoeken op internet. PC-Hulp Hoorn gekozen op basis van reviews en presentatie. Mijn PC weggebracht in de hoop dat het zou lukken. En ja,ja hij doet het weer. Top, echt een PC hulp. Compliment voor een ieder die hulp zoekt met PC problemen kies PC-Hulp Hoorn. Nogmaals dank je wel.

   Rating: 5
  2. Gerdien schreef:

   Na een stom ongeluk met sap dat over het toetsenbord van mijn laptop was gegaan heb ik mijn laptop (die het nog wel soort van deed) laten nakijken door PC-Hulp Hoorn. Dat bleek hard nodig, want er zal nog veel vocht van binnen en allerlei toetsen op het toetsenbord deden het niet meer. Ik had mijn laptop binnen een paar uur weer terug! In die korte tijd had Rients Bootsma (die een geweldige muzieksmaak bleek te hebben) hem niet alleen perfect schoon en droog gemaakt en helemaal nagekeken (met de ventilator was ook van alles aan de hand) maar als extra service ook gecheckt op spy- en malware. En dit alles voor een meer dan redelijk bedrag. Ik ben supertevreden!

   Rating: 5
  3. H. Fransen schreef:

   8/12/19 Na het plaatsen van een nieuwe harde schijf ging het thuis helemaal mis met het terugplaatsen van de backup. Terug naar PCHulp met de vraag of er nog iets te redden viel.
   Na heel veel inspanning en vele uren later had PCHulp 95% van de data weer boven water en teruggezet op de PC. De belangrijkste data zoals foto’s, administratie en documenten, allemaal terug op de pc.
   Onbetaalbaar maar toch voor een betaalbaar tarief.
   Geweldige service, in een vriendelijke en betrouwbare sfeer.
   Van mij een dikke 10!

   Rating: 5
  4. Fam. van Drempt schreef:

   Wij hebben nog nooit een bedrijf meegemaakt dat zo met je meeleeft wat PC problemen aangaat,binnen 2 dagen hadden wij onze PC weer in top conditie en nog nooit zo snel,wat anderen stuk hebben gemaakt kreeg Rients het weer tip top voor elkaar,wij weten nu zeker waar we terecht moeten voor problemen.een hele dikke duim voor Rients.

   Rating: 5
  5. Sander Bakker schreef:

   Mijn iMac heb ik ooit laten repareren door een (goed aangeschreven) bedrijf in Amsterdam. Ik was mijn computer maar liefst 3 weken kwijt voor de reparatie, maar dat was niet het ergste: Sinds de (dure) reparatie namen de problemen met de computer alleen maar toe. Toen kwam ik bij toeval in contact met Rients van PC-Hulp Hoorn. Ik was onder de indruk van zijn technische kennis van Apple producten en daarnaast gaf hij mij een betrouwbaar gevoel. Hij heeft m’n Mac uiteindelijk weer helemaal in topconditie gekregen (en gepruts van mijn vorige reparateur hersteld). Rients is zeer transparant in z’n communicatie; zo stuurde hij mij regelmatig foto’s van hetgeen hij tegenkwam tijdens de reparatie en pleegde dan overleg met me. Binnen twee dagen had ik m’n iMac weer terug en hij werkt weer geweldig! Ik had beter meteen naar PC-hulp Hoorn kunnen gaan, dan was me veel Mac-leed bespaard gebleven.

   Rating: 5
  6. K. Vriend schreef:

   Topbedrijf! Heel vakkundig en meedenkend.

   Rating: 5
  7. J.C.Wilkes schreef:

   Probleem met mijn iMac snel en vakkundig opgelost. Het nieuwste besturingssysteem erop gezet, binnen 1 dag klaar.
   Dit bedrijf is een Aanrader ! (met een hoofdletter)

   Rating: 5
  8. Bos schreef:

   iMac gebracht naar aanleiding van een probleem waar een andere zaak niet uit kwam. Pc hulp hoorn loste dit binnen no time op! Vriendelijk ontvangst en service!
   Ik weet voortaan waar ik heen moet.??

   Rating: 5
  9. J. Reumerman schreef:

   22 november 2017 bracht ik mijn laptop bij dit bedrijf. Er mankeerde iets aan het scherm, het flikkerde en deed gek. De meneer bij PC Hulp was zeer professioneel en heeft het probleem geweldig goed opgelost. Bovendien zei hij: Als het binnen 14 dagen weer terug komt, dan moet u weer even langs komen. Ik zei: Ik hoop van niet, maar anders kom ik terug. Echt goede reparatie !!! En ook echt goede service !!!

   Rating: 5
  10. R.J. Somer schreef:

   Ben professioneel,snel en vooral vriendelijk geholpen. Toetsenbord werkte niet goed meer. Binnen een dag weer in orde.Ben heel erg tevreden en zal dit in mijn omgeving kenbaar maken.

   Rating: 5
  11. R. de Koning schreef:

   In een ongedwongen sfeer en helder vertellen wat er mis is en dan ook nog zorgen dat alles weer op rolletjes loopt. Dat is wat mij aanspreekt bij PC-hulp Hoorn. Korte lijn en snelle hulp, zowel op afstand als in de werkplaats en eventueel zelfs thuis. Ideaal om, als leek, zo`n back up voor je computerspullen te hebben.

   Rating: 4
  12. T.Hajer schreef:

   Van de ene op de andere dag werd mijn laptop onbestuurbaar. Vakkundige diagnose gesteld:bleek de harde schijf kapot te zijn. Binnen een dag had ik mijn laptop met een nieuwe harde schijf en behoud van alle informatie weer terug. Zeer behulpzaam en goede uitleg!

   Rating: 5
  13. L. Zondervan schreef:

   Super blij en vooral tevreden over de snelle service van het repareren van mijn laptop met een defecte HD. Mijn Vaio is weer als nieuw. Echt een aanrader!!! Nogmaals bedankt!

   Rating: 5
  14. F. Rozenburg schreef:

   Zeer klantvriendelijk en door snelle controle direct het probleem geanalyseerd.

   Rating: 5
  15. N. Munthoven schreef:

   Er was water in mijn MacBook gevallen waardoor deze niet meer wou starten, ik dacht dat het niet te maken was maar het was niet zo hij werd in 1 dag gemaakt! Ben super blij 🙂

   Rating: 5
  16. E. Bodegraven schreef:

   Op aanraden van mijn broer de kapotte laptop bij Computerhulp Hoorn langs gebracht. Een hele fijne en snelle service met aardige en vakkundige mensen! Top!

   Rating: 4
  17. J. Dubbeldam schreef:

   Heldere uitleg van de reparatie. Duidelijkheid over de kosten. Snelle service. Vriendelijke medewerkers.

   Rating: 5
  18. P. Lindeman schreef:

   Mijn IMac werd snel en effectief ontdaan van Mackeeper. De heer Bootsma van PC-Hulp Hoorn is kundig, snel en doeltreffend! Ik kan PC-Hulp Hoorn bij iedereen aanbevelen.

   Rating: 5
  19. J. Buma schreef:

   Mijn MacBook was niet meer te repareren volgens het officiële Apple repaircenter, heb hem toch bj PC-Hulp Hoorn langsgebracht voor een second opinion. Tot mijn grote vreugde is de MacBook gewoon gerepareerd door PC-Hulp Hoorn en dat ook nog voor een mooie prijs. Echt super blij en tevreden!

   Rating: 5
  20. A. van Dijk schreef:

   Mijn computer wou niet meer starten en gaf allemaal foutmeldingen. Dit is allemaal goed gerepareerd en heb ook nog goed advies gehad om dit soort problemen te voorkomen. Top!

   Rating: 5
  21. P. Mathot schreef:

   Ik ben zeer tevreden over de reparatie en service die PC-Hulp Hoorn aan mijn Apple computer heeft verricht. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen!

   Rating: 4
  22. M. Timmermans schreef:

   Ik ben super tevreden over de SSD uitbreiding aan mijn pc. Deze is nu heerlijk snel!

   Rating: 5
  23. A. Blok schreef:

   Bij drie verschillende bedrijven geweest om het probleem aan mijn laptop op te laten lossen. Ben de laptop steeds langer dan een week kwijt geweest maar de man van PC-Hulp Hoorn had het probleem binnen een uur opgelost. Zeker een aanrader en de volgende keer zeker weer hier heen.

   Rating: 5
  24. F. de Vries schreef:

   Geweldige service! Supersnel en zeer betrouwbaar! Bedankt voor het meedenken en zoeken naar de juiste oplossing voor onze defecte computer.

   Rating: 5
  25. M. Visser schreef:

   Goed advies, snelle reparatie, goede en betaalbare service. Zeer tevreden dus.

   Rating: 5
  26. J. van Dalen schreef:

   Prima geholpen met de levering van een nieuwe computer en het overzetten van al mijn bestanden. Helemaal top!

   Rating: 4
  27. L. de Goede schreef:

   Ik ben heel blij met de snelle, vakkundige en vriendelijke hulp die me geboden is bij de aanschaf van een nieuwe computer en de installatie van de programma’s die ik erop nodig heb!

   Rating: 5
  28. W. Jaspers schreef:

   Ik wou even laten weten dat onze laptop weer uitstekend werkt. Zoals hij in het verleden ook was. Dit scheelt een hoop ergernis. Hartstikke bedankt!

   Rating: 5
  29. P. van den Berg schreef:

   Computer wou helemaal niet meer opstarten. Dit is vakkundig opgelost en alles werkt weer prima en ook nog eens supersnel!

   Rating: 4
  30. A. Bosma schreef:

   Op korte termijn alles prima geregeld en dat ook nog voor een prima prijs.

   Rating: 5
  31. A. de Graaf schreef:

   Complimenten, helemaal tevreden met de nieuwe laptop!!

   Rating: 5

  WEBSITES

  LAATSTE NIEUWS

  650.000 WordPress-sites kwetsbaar door lek in WP Fastest Cache

  Zo'n 650.000 WordPress-sites lopen door een kwetsbaarheid in de plug-in WP Fastest Cache risico om door kwaadwillenden te ... >>>

  Experts waarschuwen voor risico's client-side scanning zoals Apple en EU willen

  Een groep van gerenommeerde beveiligingsexperts, hoogleraren en onderzoekers heeft een document gepubliceerd waarin ze ... >>>

  Malafide Chrome-adblocker injecteert advertenties in zoekresultaten

  Onderzoekers hebben een malafide adblocker voor Google Chrome ontdekt die in officieel Chrome Web Store werd aangeboden en ... >>>

  PvdD wil opheldering over camera op zelfscanner van Albert Heijn

  De Partij voor de Dieren (PvdD) heeft demissionair minister Dekker voor Rechtsbescherming om opheldering gevraagd over de ... >>>

  Ierse privacytoezichthouder stuurt take down request naar privacyactivist

  De Ierse privacytoezichthouder DPC heeft noyb, de organisatie van privacyactivist Max Schrems, een take down request gestuurd ... >>>

  PC-Hulp Hoorn