PCH Pro Computer

pch home system

PCH Home Pro   € 595,- euro

De PCH Home Pro computer is de alleskunner voor dagelijks gebruik. De inhoud van een PCH computer wordt zorgvuldig samengesteld met uitsluitend A-kwaliteit componenten en is indien gewenst op maat aanpasbaar. Uiteraard wordt het meest recente Windows 11 besturingssysteem geïnstalleerd. Levering met een Linux systeem is echter ook mogelijk. De ingebouwde hardware is altijd van goede kwaliteit en wordt optimaal op elkaar afgestemd.

ProcessorSnelle AMD of Intel Processor
GeheugenDDR4 16 Gb
Solid State DriveSSD 480GB
Extra HarddiskOptioneel  (meerprijs)
VideokaartHD Graphics on board
BehuizingStandaard behuizing met USB 3
BesturingssysteemWindows 11  64-bits NL  of Linux

De basisprijs van PCH Home Pro computer is € 495,- euro, deze prijs is inclusief bedrade muis, toetsenbord en exclusief monitor.

Al onze PCH computers worden allemaal handmatig gebouwd en geoptimaliseerd. Dit biedt de mogelijkheid de computer eenvoudig en voordelig te upgraden of te laten repareren. Dit komt omdat er geen verlijmde of onbereikbare onderdelen zitten in de behuizingen die wij gebruiken.

Ruim assortiment

PC-Hulp Hoorn heeft een duidelijke lijn uitgezet als het om computers gaat. Bent u op zoek naar een computer voor thuisgebruik? Of misschien zoekt u een computervoor (zwaar) zakelijk gebruik? Wij bieden verschillende soorten pc’s in verschillende prijsklassen. Waar gewenst kunnen wij ook systemen volledig op maat bouwen op basis van uw eisen en wensen.

Uitgebreide service

Omdat we 100% vanuit Nederland en vanuit onze eigen werkplaats werken, kunnen we reparaties en onderhoud snel regelen. Onze RMA afdeling weet als geen ander hoe de pc in elkaar zit en kan een reparatie snel uitvoeren. Ook kunnen wij tegen meerprijs de data en instellingen van uw oude computer overzetten naar uw nieuw computer zodat u na oplevering direct met uw nieuwe computer aan de slag kunt gaan. Ook het leveren en installeren van extra software is geen enkel probleem.

Garantie

Garantie is een veilig gevoel bij de aankoop van een product, de hardware garantietermijn die wij hanteren op de systemen die wij leveren bedraagt 2 jaar.

Levertijd

Aangezien wij systemen op maat bouwen en installeren bedraagt de levertijd gemiddeld 2 tot 4 werkdagen.

 


Contact

U kunt hieronder ook een bericht achter laten dan nemen wij op werkdagen in de regel binnen 2-4 uur contact met u op.

    DhrMevr